Book is not available now. Book will available on: 14 Apr 2024

( 0 / 1 unit )

Loan Duration (day): 14




Indenial

by Aifa Batrisya

Publisher - Mufa Aira Enterprise

Category - Romance

Friend with benefit? Itu puncanya Hana yang lemah lembut, prihatin orangnya berubah menjadi Rai. Penampilannya berubah, dia jadi lebih pemendam. Dalam dunianya hanya ada dia, Papa dan adik beradik lelakinya. Dia bukan anti kaum sejenis tapi lebih berhati-hati dalam memilih orang yang wajar atau tidak dia percaya. Rai mintak maaf, kak Lola. Rai tak boleh nak tolong akak dengan kes ni. – Raihana Susah sikit kita nak menang. Hud tu somebody- Hariz Kes yang ditolak pada Hariz, senior yang setia menunggu dia dari dulu hingga sekarang akhirnya menjadi asbab lain kehidupan Raihana berubah lagi untuk kesekian kalinya. Kehadiran Roy si Mat Tebeng yang suka menebeng tepi balkoni yang setentang dengan balkoni biliknya jadi pencukup rasa caca merbanya hidup Rai. “ Doc! Cepat Doc! Wife saya dah mula sedar Doc! mata dia bergerak-gerak– Nazrul Loy Andrew “ Rrr..Roy? Bila kita kahwin?” – Raihana Raihana kira, itu semua hanya mimpi. Masakan dia dengan Roy tiba-tiba saja jadi suami isteri. Entah bila bercintanya, majlis pun entah bila jadinya. Sungguh, satu pun tak pernah lekat dalam akal fikirannya. Hilang ingatan? Nope. Rai yakin yang dia masih sedar setiap apa yang berlaku disekelilingnya. Tapi kalau ianya benar, mampukah Raihana terima realiti dan takdir yang tertulis untuk dia lalui? Sesungguhnya kita hanya merancang, tapi perancangan Allah itu yang terbaik untuk semua.

Please login to borrow the book.